08/02/2017
Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ για το ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

 
Από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2017 και
 
με 22 μεταπτυχιακά, 3 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δυνατότητες για διδακτορικές σπουδές σε 13 επιστημονικά πεδία, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
 
Το ΑΠΚΥ, δημόσιο και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο, προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2017, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL#
 
Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης (‘αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες’), που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία. Ακόμη, με μέσο την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική του μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει δυνατότητες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των Κυπρίων Εθνοφρουρών, καθώς και προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.
 
Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και επιμόρφωσης, για την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy


__________________________________________________________________

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης εισδοχής στο ΑΠΚΥ:
 

  • Η συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου στα προσωπικά στοιχεία πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στην πολιτική/αστυνομική ταυτότητα.
  • Η καταχώρηση του ονοματεπώνυμου να είναι με πεζοκεφαλαία, π.χ. Δημήτρης Φωτίου.
  • Για την ορθή υποβολή της αίτησης στο προφίλ, πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία στο πεδίο Εκπαίδευση που αφορούν στο Λύκειο/Πανεπιστήμιο/Κολέγιο, π.χ. βαθμός, κλίμακα βαθμολόγησης, κτλ.
  • Εάν εμφανιστεί το σύμβολο   στα "Επισυναπτόμενα" στο πεδίο "Οι Αιτήσεις Μου", τότε ο υποψήφιος πρέπει να ελέγξει ξανά τα επισυναπτόμενα αρχεία.
  • Για να ελέγξει ο υποψήφιος εάν η αίτησή του υποβλήθηκε σωστά η κατάσταση της αίτησής του πρέπει να αναγράφει «Υποβλήθηκε» και όχι «Δημιουργήθηκε».


 

Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς