13/12/2016
Εξ αποστάσεως σπουδές και κατάρτιση για τους Κύπριους Εθνοφρουρούς: αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Tο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία και δράση του και, σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας, στηρίζει έμπρακτα τους Κύπριους Εθνοφρουρούς με στόχο την ακόμα πιο παραγωγική και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου της στρατιωτικής τους θητείας.
 
Σε αυτό το πλαίσιο προκηρύσσει για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017:

Για εν ενεργεία εθνοφρουρούς:
Για εθνοφρουρούς που ολοκληρώνουν τη στρατιωτική θητεία τους τον προσεχή Ιανουάριο:
 
Η περίοδος αιτήσεων αρχίζει στις 16 Δεκεμβρίου 2016 (στις 10 π.μ.) και ολοκληρώνεται στις 3 Ιανουαρίου 2017 (στις 10 π.μ.). Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://applications.ouc.ac.cy/admissions
 
Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των Εθνοφρουρών για τις ευκαιρίες εξ αποστάσεως σπουδών και κατάρτισης, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στις ημερίδες με τίτλο «Μέρες Σταδιοδρομίας» που διοργανώνει το υπουργείο Άμυνας μεταξύ 14-22 Δεκεμβρίου σε στρατόπεδα ανά το παγκύπριο. Συγκεκριμένα, προσωπικό του Πανεπιστημίου θα βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων στα στρατόπεδα:
  • ΚΕΝ Λεμεσού, 15 Δεκεμβρίου,
  • «Υπτγου Τάσου Μάρκου», Κλήρου, 19 Δεκεμβρίου,
  • «Δ. Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα, Φρέναρος, 21 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο admissions@ouc.ac.cy και στο τηλέφωνο 22-411600.
 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς