Πως μπορώ ...

MyAthens

Ενοποιημένη Αναζήτηση Τεύκρος

Ηλεκτρονικός Κατάλογος Βιβλιοθήκης

Ιδρυματικό Αποθετήριο Κυψέλη

Εκπαιδευτική Πύλης Βιβλιοθήκης


Στο πλαίσιο υιοθέτησης και ανάπτυξης των ηλεκτρονικών και εξ αποστάσεως εργαλείων του ΑΠΚυ, η Βιβλιοθήκη έχει αναπτύξει την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης (ΕΠΒ) αξιοποιώντας τη Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Ιδρύματος.
  
Η Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκη έχει ως σκοπό:
 
  • Την υποστήριξη και η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών δια μέσω της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών  Βιβλιοθήκης μέσα από ένα ψηφιακό περιβάλλον, υλοποιώντας τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 
  • Τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση των χρηστών της σε θέματα αξιοποίησης των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης με παράλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση.
 
  • Τέλος επιδιώκει να αποτελέσει μια εναλλακτική δυνατότητα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ Βιβλιοθήκης και χρηστών, με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών, ερευνητικών αναγκών αλλά παράλληλα επιδιώκοντας και εμπεδώνοντας ικανότητες πληροφοριακής παιδείας στους χρήστες της.

 Για να συνδεθείτε με την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης χρησιμοποιείστε τους κωδικούς πρόσβασης που σας έχουν κοινοποιηθεί και αφορούν την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης-Eclass.

Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς
ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκε πρόσφατο περιεχόμενο
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
   
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31