Διαδικτυακά Σεμινάρια στα Social Media
Η Επικοινωνία αλλάζει. Μπορείς κι εσύ!

Ο κόσμος της Ενημέρωσης και της Επικοινωνίας εξελίσσεται ραγδαία. Νέες μορφές επικοινωνίας, νέες τεχνικές, νέα μέσα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έχουν εδραιώσει τη θέση τους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα γνωστά μας Social Media: αναπόσπαστο πλέον μέρος της ζωής, της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας. Ωστόσο, πόσο καλά τα γνωρίζουμε; Πόσο αποτελεσματικά τα αξιοποιούμε; Σε ποιο βαθμό ξέρουμε να τα χειριζόμαστε;

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επικοινωνία και Δημοσιογραφία, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, κατανοώντας την επιτακτική ανάγκη για καλύτερη και πιο ουσιαστική γνώση των νέων μορφών Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, εγκαινιάζει μία νέα σειρά online πιστοποιημένων σεμιναρίων για τα Social Media.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με αναγνωρισμένο κύρος και σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, καθίσταται σημαντικός παράγοντας επιμόρφωσης των επαγγελματιών, αλλά  και του ευρύτερου κοινού, στους τομείς της Ψηφιακής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Κι αυτό, γιατί είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και την Κύπρο που δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στη διά βίου μάθηση και να παρακολουθήσουν τα σχετικά σεμινάρια, προσαρμόζοντας τους χρόνους στο δικό τους πρόγραμμα. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που προσφέρονται σεμινάρια στην Κύπρο και την Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω βίντεο, ειδικά κατασκευασμένα για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς ενός Πανεπιστημίου.

Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στον ιστοχώρο των εξ αποστάσεως σεμιναρίων.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
     
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31