Περατικού Αδαμαντίνη
ΣΕΠ
ΣΕΠ
Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων
Η Δρ. Αδαμαντίνη Περατικού είναι Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) του Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ). Το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 διδάσκει τη θεματική ενότητα «ΑΥΔ 513 Δίκτυα Επικοινωνιών » του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων» .

Η Δρ. Αδαμαντίνη Περατικού κατέχει διδακτορικό (Ph.D) στην πληροφορική στο αντικείμενο της Παράλληλης επεξεργασίας και βελτιστοποίησης,Post graduate certificate (PgCert) στη Τεχνολογία και πτυχίο (B.Sc.) στη Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth. Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας Networking and Security του Πανεπιστημίου του Portsmouth. Είναι επίσης μέλος της BSC (British society of Computing) και της IEEE.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της Δρ. Αδαμαντίνης Περατικού εστιάζονται σε αρχιτεκτονικές παράλληλης επεξεργασίας, αλγορίθμους βελτιστοποίησης και αλγορίθμους δρομολόγησης που απευθύνονται σε δίκτυα μεγάλης κλίμακας. Η πιο πρόσφατη δημοσίευσή της περιλαμβάνει την "Δρομολόγηση και αντοχή σφάλματων στο Z-Fat tree" που δημοσιεύτηκε στο transactions for parallel and distributed systems, IEEE, Αύγουστος 2017.

Εκτενείς πληροφορίες διαθέσιμες στο Linkedin και στο συνημμένο βιογραφικό σημείωμα που ακολουθεί.

Κατάλογος ερευνητικών δημοσιεύσεων ειναι διαθέσιμος στο Google ScholarΒιογραφικό Σημείωμα (εξωτερικό αρχείο)

  Στοιχεία Επικοινωνίας